søndag 27. april 2008

Med regnet kom kreativiteten tilbake!!!!

Torsdag denne uken kom regnet til oss... og med regnet kom kreativiteten tilbake.. Hadde fått i oppdrag å lage bordkort til en konfirmasjon. Og siden det bare er vel en uke igjen, så måtte jeg bare få de ferdig i helgen. Konfirmanten selv har vært med å bestemme litt. I dag er de avlevert og alle er fornøyde!

I morgen har mine foreldre 30 års bryllupsdag! Gratulerer! Og i den forbindelse var vi alle invitert på nydelig lakse middag i dag! Her er kortet som jeg laget til dem!

OPPDATERINGER I MINIATYRHUSET:



Først må jeg bare vise bilde av Tarzan som her en dag bare flyttet inn i stuen ... han er jo liltt stor , men sov tydeligvis godt der da......




Så over til oppdateringen.. Har lagt gulv i flere rom, og fått opp tapet i gangen mellom soverom og bad i 2 etg. Det ble sånn!


Her ser dere oversiktsbilde i midten, og flisene på badet på det ene bildet.. har ikke fått lagt de enda, men det kommer! Holder og på å tapisere ene rommet på loftet. Men ble litt kjedelig i lengen for prinsessa som var på besøk i går... Og dermed måtte hun få lov til å la Polly dukkene få prøve huset... :




Så her var altså en aldri så liten fest i huset i går kveld da prinsessas Polly dukker inntok tantes dukkehus....






Og i kveld såg himmelen sånn ut hos oss!!!!!!






Håper alle har hatt en strålende helg! Og takk for hyggelige kommentarer fra dere alle! Skal prøve å besøke alle i løpet av kvelden , eller morgendagen!
Ha en flott uke!
lillemy





7 kommentarer:

Hulda sa...

Det var virkelig bra regnet kom, slik at du ble kreativ igjen. :) Fine bordkort!

Hi hi.. skal si katten koser seg i dukkehuset ditt. :) Litt vel stor, kanskje. ;) Men, ser at hunder også liker slike små rom, det gjør iallefall Tuva. :) Kryper inn i kriker og kroker og legger seg.

Nydelige himmelbilder!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ojjoj,,vad du ar pysslat..Så fina kort ju!!jag har int haft riktig pyssellust det sista,,väntar på att den ska innfinna sigsnart;)

Unnnnderbar solnedgångskort ju!!!!!

Kram Millan!!
Ha en trevlig Vecka!!

Emmeline sa...

For en himmel og for noen koselige esker du har laget som bordkort. Du kan jammen ikke klage på manglende kreativitet med dette på produksjonslisten;)
Kjempefint album også, syns du er kjempeflink. Skjønner godt at niesen får lyst til å flytte inn i det søte huset du har laget;)

I dag er det siste runde med bloggbesøk etter ettårsjubileums innlegget der mange hadde vært på besøk. Det har vært så koselig å titte innom til alle som hilste til meg den dagen, mange inspirerende og lekre blogger og din er en av disse!!! Tusen takk for hilsenen fra deg, det satte jeg stor pris på! Håper du får en fin uke og at været viser sin vårlige side:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Søte detaljer i det lille huset!
Utrolig flotte bilder!

Big smile! :O)

annemariesquilt sa...

Heia.. Dukke huset ditt begynner jo å ta form.Du er jo kjempesnill som lar tantebarnet få lov til å låne det litt.
Tarzan var jo bare helt skjønn!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen ser det ut som katten har funnet seg godt til rette i huset ditt... han var jo skjønn da...
Ser du har kommet langt med tapetseringen... her har jeg ikke gjort noe særlig i det siste, hobbybutikken her er stengt, men så de skal åpne ny den 8 mai... så da må jeg vel se om det ikke skjer noe...
Kjempeflotte bordkort du har laget, her "suger" jeg til meg alt med konfirmasjon, junior komfirmeres 2 mai, neste år... så det blir litt planlegging da...

Ha ei koselig helg, håper dere får igjen finværet...

Lemi sa...

hei hei.. æ e litt dårlig på kommentarsia førr tia, men e stort sett innom en gang for dag.. prøve iallefall..
huset blir kjempeflott!!